در مقدمه کتاب پایان نامه انسان های جهان به سه گروه تقسیم شده اند:
((خداوند بزرگ انسان را برای آگاه کردنش آفرید پس انسان ها سه گروه شدند))
الف:آنان که گفتند ما آگاه هستیم.
ب:آنان که گفتند ما نمی خواهیم آگاه شویم.
ج:آنان که گفتند ما آگاه می شویم اما نه از آن طرق که تو می گویی.
((پس خداوند گروه نخست را به تنبیه آگاه ساخت.گروه دوم را به حال خود گذاشت تا آگاه شوند.اما گروه سوم را رها نکرد و خردشان را بیشتر کرد تا بپذیرند.این کار باعث شد که گروه سوم به دو گروه تقسیم شوند گروهی پذیرفتند و گروهی منحرف شده و خرد را خدای خود پذیرفتند اما خرد نردبانی بود برای رسیدن))
منبع:پایان نامه/سعید مبیّن شهیر/ص2
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
|
شنبه 01 اردیبهشت 1397 ساعت 20:40 |
بازدید : 1175 |
نویسنده :
saeedmobayyen
| ( )
|
سعید مبیّن شهیر:
مطالبی که درباره نام کتاب جدید من نوشته می شوند و در گروه ها به خصوص تلگرام منتشر می شود دروغ است.من هنوز خود نام کتاب بعدی را نمی دانم چه برسد که به مشخصات واضح این کتاب بپردازم.ولی گویی برخی دوستان قدرت غیب گویی دارند و از آینده خبر می دهند.پس بهتر است به خاطر خودشان هم که شده این پست های دروغ را منتشر نکنند.
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
|
پنجشنبه 30 فروردین 1397 ساعت 14:41 |
بازدید : 1236 |
نویسنده :
saeedmobayyen
| ( )
|
+کتاب بعدی قطعا شگفت آور تر خواهد بود.اگر چه به دنبال این نیستم که این موضوع را تکرار کنم ولی با شناختی که از مخاطبان دارم می دانم که تعجب بیشتری خواهند کرد.شاید سیر نوشتاری من هم مثل سبک شعری فارسی ابتدا خراسانی سپس عراقی و سپس هندی باشد اما دیگر فکر نمی کنم پس از سبک هندی به سبک عراقی باز گردم.باید بگویم سبک هندی یک سبک به ظاهر سخت است ولی گستردگی دارد و به جزئیات اهمیت می دهد این فکر و ایدئولوژی شاید با نوشتار من سنخیت کمی داشته باشد چون من به دنبال مطالب کلی هستم.اما چه کسی گفته ادبیات و نویسنده و شاعر انعطاف پذیر نیستند؟
+نام کتاب خود را انتخاب نکرده ام ولی قول می دهم به محض انتخاب آن را در همین سایت درج کنم.
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
|
یکشنبه 12 فروردین 1397 ساعت 22:48 |
بازدید : 1199 |
نویسنده :
saeedmobayyen
| ( )
|
مبیّن شهیر:
((تبریز را بسیار دوست دارم.امیدوارم بهتر هم بشود.تبریز گوهر ایران و آسیاست))
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0